Hoe een autoverzekeringsprijsvergelijking te krijgen. Als u een betrouwbare offerte Automobielverzekering wilt ontvangen, moet u de offertes van de autoverzekering van verschillende bedrijven vergelijken. Het vergelijken van autoverzekering Citaten is niet alleen een goed idee om u geld te besparen; Wanneer u een vergelijking van autoverzekeringsprijzen doet, moet u ervoor zorgen dat u dezelfde groep van beleid voor elke offerte kiest.

Autoverzekering vergelijken

Sommige dekkingsopties zijn optioneel en de dekking kan wettelijk verplicht zijn in sommige gebieden of op bepaalde voertuigen. Bijvoorbeeld, een staatswet die bestuurders vereist om aansprakelijkheidsdekking te hebben, kan u helpen beschermen tegen een rechtszaak als u een ongeluk veroorzaakt dat uw schuld was. U moet echter niet kiezen voor slechts één type dekking. Mogelijk wilt u de minimale wettelijke dekking hebben en vervolgens extra bescherming toevoegen tegen schade aan uw voertuig en derden. Uw doel bij het vergelijken van autoverzekeringscitaten is om de meeste bescherming te krijgen voor de minste hoeveelheid geld.

Wat te doen als je iemand anders in een auto-ongeluk raakt. Als u bij een voertuigontwikkeld bent, bent u wettelijk verplicht om uw voertuig te verstrekken voor de gewonde persoon en hun medische rekeningen, indien van toepassing. De andere bestuurder moet autoverzekering dragen om hun verwondingen als de auto en de bestuurder te dekken. De dekking van de auto-ongevallen kan ook helpen uw autoverzekeringskosten te verlagen.

Wie is gedekt als een persoon gewond is bij een ongeluk? Medische dekking zal de kosten van het behandelen van verwondingen dekken. In sommige staten moet u echter mogelijk persoonlijk letselbescherming of PIP-dekking, die betaalt voor de kosten van enige begrafeniskosten. In sommige staten betaalt uw beleid uw juridische kosten als u vervolgd voor verwondingen of schade die tijdens een ongeval is geleden. Dit zijn tous risques die uw beleidspremies onderhouden, vooral als u een dure claim hebt.

Wat als uw voertuig is gestolen? Uw uitgebreide dekking kan betalen voor de reparaties aan uw voertuig of vervanging van onderdelen, ongeacht wie het voertuig tot nu toe behoort. Dit type verzekeringsdekking is vooral handig als uw auto is gestolen en uw verzekeringsmaatschappij is deze niet in uw reguliere beleid.

Wie zou het moeten dragen? Hoewel het altijd belangrijk is om op zijn minst lichamelijk letsel, materiële schade en botsingsdekking te dragen, kunt u ook andere soorten verzekeringen in uw beleid omvatten. Het toevoegen van niet-verzekerde automobilist-dekking kan nuttig zijn als u in een auto-ongeluk bevond dat werd veroorzaakt door de nalatigheid van een derde partij. Neem contact op met een ervaren agent om u te helpen beslissen welke soorten dekking het beste zal werken voor uw situatie.

motorverzekering : Ook uw recente moto geniet van een interessant kortingstarief. Het hoeft géén oldtimer te zijn. Vanaf 140 euro voor de 1e moto en 70 euro jaarpremie voor de 2e moto.

oldtimer verzekering : Wist u dat 95% van de oldtimers enkel een beperkte verzekeringspolis hebben en niet goed beschermd zijn? Daarom lanceert Erard Verzekeringen nv 2 nieuwe formules om uw oldtimer te beschermen met een omnium van 250 € ( tot 25.000 € ) of 380 € ( tot 50.000 € ) jaarpremie, inclusief pech hulp.